AK Parti Narman adayının paylaşımları dikkat çekti!

AK Parti'nin Narman Belediye Başkan adayı Adem Kınalı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti?yi eleştiren sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı. Narmanlı vekiller Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz'ün 'silinen paylaşımlara' ne diyecekleri merak konusu oldu

PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKTI

 

AK Parti, Erzurum’un Narman ilçesinde Aydemir Adem Kınalı’yı aday gösterdi. Adaylığının açıklanmasından sonra bazı internet siteleri ve sosyal medyada Kınalı’nın 2014 ve 2015 yılında yaptığı paylaşımlar yayınlandı.

 

 

2014 yılında AK Parti’den aday gösterilmeyince seçime bağımsız olarak giren Kınalı, “AKP adayı seçilmediğim için çok mutluyum. Hiç değilse ismim hırsızlıkla, yolsuzlukla anılmayacaktır. Bağımsız adaylığını şerefimle icra ettim. Hırsızlıkla, yolsuzlukla, rüşvetle değil!” paylaşımında bulundu.

 

Kınalı’nın ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mesut Barzani’yle olan fotoğrafıyla birlikte, “İşte AKP ihaneti. Bu ülke çok ihanetler gördü ama böylesini hiç görmedi” ve “AKP’nin milli gelir yalanı” paylaşımlarını sildiği görüldü.  

 

 

Kınalı’ya adaylığı için referans olan başta Narmanlı vekiller Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz ile AK Parti İl Teşkilatı'nın ortaya çıkan bu paylaşımlardan sonra tavırları merak konusu oldu. Onur SAĞSÖZ

 


09.02.2024 18:52:00