"Bomba atsaydınız daha iyiydi"

Erzurumspor Futbol Kulübü Teknik Patronu Muzaffer Bilazer, kendisine, kulüp başkanı Ahmet Dal ile kulübe verilen ağır cezalar karşısında Tahkim Kurulu'na itiraz ettiklerini ve sözlü savunma vereceklerini söyledi.

Hakemlerin, temsilcilerin ve PFDK’nın linç ettiği Erzurumspor’un hocası Muzaffer Bilazer, “Sözlü savunmamızı vereceğiz. 8 maçlık cezaya itiraz ettik, tabi başkanımız ve kulübümüze verilen cezalara da itiraz ettik. Ben hakeme yaklaşıp bize bu kadar kırmızı kart gösterdiniz. Buraya bomba atsaydınız daha iyi olurdu, dedim gerisini hatırlamıyorum, ama küfürlü kelime kullanmadım” dedi.

 

Bilazer, “Özellikle Shala ve  Samuel Olanare’ye gösterilen kırmızı kartlar moralimizi bozdu. Maç sonuna hakemlere yaklaşarak, buraya gelmek mi istemiyorsunuz dedim ve  buraya bomba atıp gitseydiniz daha iyi olurdu. Bize gösterdiğiniz kırmızı kartlar nedeniyle canımızı yaktınız dedim” şeklinde konuştu.

 

Sinkaflı kelime kullanmadım

 

Çok sinirlendiğini ve duvara yumruk vurarak soyunma odasının yolunu tuttuğunu belirten Teknik Patron Muzaffer Bilazer, “Kesinlikte sinkaflı kelime kullanmadım. Hakem temsilci raporuyla benim kendisine küfrettiğimi raporunda yazmış. Bunu kabul etmiyorum. Benim mizacımda sinkaflı kelime yok.  Ama olaya itiraz ettik, sözlü savuma yapacağız” dedi. Nurullah Pala

 

 


06.09.2022 12:01:59