Buz gibi ölüm!

Erzurum'da Ceza İnfaz Kurumu'nda İnfaz Koruma Memuru olarak görev yapan Burak Özdemir, buzlu yolda ayağı kayarak otomobilin altında kaldı.

Erzurumajans-Cem Bakırcı'nın haberi-Erzurum'da Ceza İnfaz Kurumu'nda İnfaz Koruma Memuru olarak görev yapan Burak Özdemir, buzlu yolda ayağı kayarak otomobilin altında kaldı. Genç memur hastanede yaşamını yitirdi. Özdemir'in genç yaşta hayata veda etmesi adliye çalışanları ve sevenlerini yasa boğdu.

Erzurum Ceza ve İnfaz Koruma Müdürlüğü'nde yaklaşık bir yıl önce girdiği sınavı kazanarak İnfaz Koruma Memuru olarak işe başlayan 23 yaşındaki Burak Özdemir, geçtiğimiz Cuma günü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne evrak götürmek için resmi araçla yola çıktı. Hastaneye geldiklerinden araçtan inen Özdemir, yolu karşıdan karşıya geçmek isterken, buzlanan yolda kayarak yere düştü. Özdemir, bu esnada karşı yönden gelen otomobilin altında kaldı.

Acil servise kaldırılan genç İnfaz korumu Memuru Burak Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama veda etti. Özdemir'in cenazesi Erzurum Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İnfaz Koruma Memuru Burak Özdemir'in geçirdiği kaza sonucunda yaşamını yitirmesi ile ailesi ve sevenleri şoka girdi. Özdemir'in ölümü ile ilgili üzüntülerini dile getiren mesai arkadaşları, "Kadere inanıyoruz fakat, buzlu yolların temizlenmemesi de kader midir? Genç kardeşimizin ölümü hepimizi derinden üzdü. Ailesine sabır diliyoruz" dediler.

24.12.2013 00:46:14