Cinisli sosyal medyadan bombalıyor

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, sosyal medya hesaplarından Büyükşehir Belediyesi'nin banka hesaplarına borçlarından dolayı bloke konulduğunu iddia etti.

Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Devlet bankaları tarafından alınan bloke kararının belediye kadar şehir esnafını da olumsuz etkileyeceğini öne süren İYİ Partili Naci Cinisli, “Büyükşehir Belediyesi iflas etmiş durumdadır. Bırakın görevi daha İYİ yönetecek kişiler gelsin. Erzurum ve Erzurumlular İYİ’leri hakediyor” paylaşımında bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin şehre yük olduğunu da paylaşımının başlığını taşıyan Milletvekili Cinisli, derhal önlem alınmasını istedi. 

KAYYUM ATANMASINI İSTEMİŞTİ

İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli ayrıca geçen hafta parti teşkilatının gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda bazı belediyelere kayyum atanmasıyla ilgili görüşlerini belirtirken, şu ifadeleri kullanmıştı.

“Bazı belediyelere kayyumlar atandı. Fakat kayyum atanması için illa ki terör bağlantısı olması gerekmiyor belediyelerin. Kayyum atanması için farklı sebeplerde var. Eğer bir belediye kötü idare ediliyorsa, borç artık boğazı da geçmişse, hizmet etme imkânı kalmamışsa, şehir feryat figan ağlıyorsa, inşaat sektörü durmuş, ödemeler yapılamıyorsa burada bir terslik var demektir. Bu tersliği kim düzeltecek? Açıkca söylüyorum Türkiye'de kayyum atanacak dördüncü büyükşehir belediyesi Erzurumdur…”



01.10.2019 22:30:00