Daire Başkanı Emre Koç'tan açıklama geldi

İYİ Partili Naci Cinisli'nin attığı son tweet ortalığı karıştırdı. Cinisli'nin tweetine karşılık veren ve Erzurum Ajans'a açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Emre Koç, "Kendisi trol milletvekilidir" dedi.

ERZURUM AJANS - İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli sosyal medya hesaplarında "Bugün duydum. Erzurum'da aldıkları 3000 TL maaşla 10.000 TL'lik ayakkabı giyenler varmış! Hep diyorum; Erzurum'daki AK düzen Türkiye'nin küçük bir kopyası. Değiştireceğiz İnşallah" paylaşımında bulundu. 

 

Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Emre Koç, "Bugüne kadar onlar orta açtı, sen gol attın. Ama sahte hesapların arkasındaki adam bu vakitten sonra sana izin vermeyeceğim" tweetiyle Milletvekili Cinisli'ye karşılık verdi. 

 

Erzurum Ajans'tan Onur Sağsöz'e açıklamalarda bulunan Daire Başkanı Emre Koç, "İYİ Parti Milletvekili önce orta açtırıyor trol ordusuna sonra da bunu twitter ya da Meclis kürsüsünden dile getiriyor. Bunu paralı sayfalarına yaptırıyor kendisi trol milletvekilidir" dedi. 

 

Daire Başkanı Emre Koç ayrıca, "Ayakkabı mevzusu nedir?", "Sizi mi işaret ediyor?" "Niye böyle bir tweet attı?" sorularına "Bilmiyorum. Kendisi açıklasın" cevabını verdi. Haber: Onur SAĞSÖZ

 

 

 

 

 


16.05.2021 23:27:52