Erzurum eğitimde yükselişini sürdürüyor!..

Erzurum 2010 YGS sonuçlarına göre 9 basamak birden yükselme başarısı gösterdi. Son yıllarda eğitimde önemli bir başarı ortaya koyan Erzurum, 2008 yılında 64 ncü sırada

Erzurum Ajans-Erzurum 2010 YGS sonuçlarına göre 9 basamak birden yükselme başarısı gösterdi.
Son yıllarda eğitimde önemli bir başarı ortaya koyan Erzurum, 2008 yılında 64’ncü sırada yer alırken, 2009 yılında 51., ve 2010 yılı YGS sonuçlarına göre 42. sırada yer alarak yükselişini sürdürdü. Son iki yılda 22 sıra ilerlemeye kaydeden Erzurum’da hedef 20-30 il arasında yer almak.
Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, kurumda sağlanan istikrarın başarıyı getirdiğini belirterek, sağlanan bu başarının Vali Sebahattin Öztürk, ilçe kaymakamları, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerin ortak başarısı olduğunu söyledi.
Valilik ve Milli eğitim Müdürlüğü olarak il genelinde sürdürülen Başarıyı Artırma projesinin eğitim kalitesini önemli ölçüde artırdığına dikkat çeken Milli Eğitim Müdürü Budak, il genelinde dershaneye gidemeyen tüm öğrencilere dershane imkanı sağlandığını dile getirdi.
Erzurum’da son yıllarda eğitim alanında fiziki alt yapının da önemli ölçüde geliştirildiğini dile getiren Budak, sağlanan başarının ortak bir başarı olduğunu hedeflerinin daha üst sıralara çıkmak olduğunu sözlerine ekledi.


30.04.2010 14:29:00