Erzurum takımı penaltılarda güldü!..

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimarın destekleriyle Aydın Kuşadasında yapılan özel bir turnuvaya katılan ASA, devleri dize getirmeye başladı. Turnuvanın ilk maçında Almanlarla karşılaştı.

Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın destekleriyle Aydın Kuşadası’nda yapılan özel bir turnuvaya katılan ASA, devleri dize getirmeye başladı. Turnuvanın ilk maçında Almanlarla karşılaştı.
Teknik Sorumlu Mehmet Kayrım, Alparslan Topçu yönetimindeki Anadolu Spor Akademisi Erzurum karması ilk maçında Erzurum’u sevince boğan bir sonuç elde etti. Kuşadası Stadı’nda oynanan maçta ASA Erzurum karması normal süresi 0-0 biten maçta, penaltı atışları sonrası Almanya ekibini 5-4 mağlup ederek, turnuvaya süper bir başlangıç yaptı. Mavi-beyazlılar, karşılaşmadan sonra galibiyetin coşkusunu yaşadı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, kazanılan zafer sonrasında teknik heyet, futbolcular ve ASA yetkililerini tebrik etti. Çintimar, “Anadolu Spor Akademisi Erzurum karmasını aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum. İnşallah verdiğimiz destekler boyuna gitmeyecek, Alparslan Topçu hocamız nezaretindeki şampiyon olarak Erzurum’a dönecek” diye konuştu.


02.04.2010 00:00:00