Erzurum'da hayatın anahtarı

Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi Erzurum iş ortağı ARKE-TEK geliştirdiği projelerle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor

Erzurum Ajans-Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi iş ortağı ARKE-TEK geliştirdiği projelerle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Turkcell bünyesindeki kurumsal iletişim çözümlerinin pazarlanması desteğini sürdüren firma özellikle kurumsal hat konusunda yaptığı çalışmalarla büyük bir başarı eldi etti. 2005 yılında bölgede sadece 600 firma Turkcell kurumsal hattan faydalanırken, yapılan tanıtım ve çalışmalarla bu sayı 2009 yılından itibaren 7 bin 300’e yükseldi.

Erzurum’la birlikte Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane ‘de hizmet veren ARKE-TEK, kurumsal müşterilerine eğitim, sağlık, güvenlik, ekonomik ve sosyal alanlardaki iletişim ihtiyaçlarına TURKCELL’in olanaklarını da kullanarak çözüm getiriyor. Kurulduğu günden bu yana mobil iletişim dünyasındaki kurumsal müşterilerine yenilik ve iletişim çözümlerini en hızlı ve kesintisiz sunmayı hedeflerini belirten ARKE-TEK Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Ay, ARKE-TEK Kurumsal Çözüm Merkezi olarak bu yöndeki hizmet kalitesini her geçen gün daha da artırmayı hedeflediklerini söyledi. 34 kişilik ekiple Erzurum, Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane’de hizmeti en hızlı şekilde sürdürmeye çalıştıklarını da ifade eden Ay, “Kurulduğu yıldan bugüne kadar kesintisiz hizmetini Müşterilerine daima en kaliteli en hızlı en sorunsuz şekilde devam ettiren Arke-Tek Kurumsal Çözüm Merkezi, kurumsal hat satışı, kontratlı mobil cihazlar, ofis cihazları ve çözümleri, Superonline fiber optik ve ADSL çözümleri, noktadan noktaya bağlantı çözümleri, araç takip sistemleri, uydu izleme çözümleri gibi hizmetlerle Şirketlerin verimlilik ve ekonomik iletişim çözümlerine katkıda bulunmaktadır. En yaygın hizmetlerden olan Kurumsal Hat Satışı şirketlerin görüşme maliyetlerini yüzde 50 düşürmektedir. 2005 yılında bölgede 600 firma kurumsal hat kullanırken bugün Erzurum,Erzincan,Bayburt ve Gümüşhane illerinde kurumsal hat kullanan firma sayısı 7 bin 300 firmaya ulaştı. Bu artışın en önemli nedenlerinden biri Turkcell ses kalitesi ve sevilirliği olmakla beraber kurumlara için özel hazırladığı paketlerdir” dedi.

ESNAF BU PAKETİ ÇOK SEVDİ

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell'in ülke ekonomisinin temel taşlarından olan esnaf için, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu'nun (TESK) desteğiyle çok özel bir paket hazırladı. Ayda sadece 29 TL'ye Turkcell kalitesiyle 1800 dakika konuşturan Esnaf Paketi, esnafın  avantajlarla dolu dünyası İşteKazan Programı'ndan yararlanabilmelerini de sağlıyor. Bu sayede esnaf akaryakıt, gıda, ulaşım, kargo, sigorta, internet gibi temel harcama kalemlerinde yüzde 50'lere varan indirim ve ortalama yüzde 15 tasarruf imkânına kavuşuyor.

İşte ARKE-TEK’in Erzurum’da hayatı kolaylaştıran birkaç projesi:

ARAÇ TAKİP ÇÖZÜMÜ :Erzurum Sağlık Müdürlüğü 112 Acil servis ile yapılan ortak çalışma sonucu ambulanslara takılan araç takip sistemi ile vatandaş ambulans ihtiyacını belirttikten 7 dk. Sonra hizmet alıyor.

ARAÇ TAKİP ÇÖZÜMÜ: Erzurum Emniyet Müdürlüğü ile yapılan anlaşma sonucu polis araçlarına araç takip cihazı takıldı. Proje amacı herhangi bir olay sonucunda bölgeye en yakın ekip aracının harita üzerinden görünmesi ve olay yerine intikali daha kısa süreye indirmektir. Artık şehir merkezinde yaşanan vakalar için polis ekipleri 3 dk içerisinde olay yerine intikal etmektedir.

ARAÇ TAKİP ÇÖZÜMÜ: Erzurum minibüsçüler Odası ile yapılan ortak çalışma neticesinde dolmuşlara takılan araç takip cihazları ile dolmuş şoförleri daha dikkatli araç kullanmaya zamandan tasarruf etmeye başlandı. Ayrıca maddi olarak 20.000 TL ye varan yarar sağlandı.

TOPLU SMS ÇÖZÜMÜ: Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile yapılan anlaşma sonucu 1.000.000 adet toplu sms  çözümü ile TSO ya kayıtlı herkese anında ulaşma cenaze toplantı gibi duyuruları tek sms le gerçekleştirerek zaman ve %70 iletişim giderinde karlılık sağlanmıştır.

DİGİTAL FCT ÇÖZÜMÜ: Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile yapılan anlaşma sonucu Hastane santraline PRI FCT cihazı takıldı bu çözüm ile iletişim giderleri 10.000 TL ler den 2.500 TL ‘le re  indirildi.

MULTİ MODERM ÇÖZÜMÜ: Dadaş Turizm ile yapılan anlaşma sonucu şehirler arası ulaşımı sağlayan araçlara multi moderm cihazı taktık. Cihaz sayesinde  yolcularının seyahatleri boyunca internet kullanabilecekler. Dadaş Turizm  müşteri memnuniyetini artırarak kaliteli hizmet vermeye devam etmektedirler.  

HEDEFLİ SMS ÇÖZÜMÜ: Işık Kuyumcusu ile yapılan anlaşma sonucu Anneler Gününde yapmış olduğu kampanyayı duyurmak için 25 yaş üstü Erzurum Merkez’de ikamet eden bayanların GSM bilgilerine toplu sms gönderimi gerçekleştirildi bu sayede hedef kitleye daha az maliyetle kampanyasını duyurdu ve satış artışı yakaladı.

TELEMETRİ ÇÖZÜMÜ: Aşkale Toplum Sağlığı merkezi ile yapılan anlaşma sonucu aşıların muhafaza edildiği dolaba bir yazılım ile Turkcell data hattı takıldı. Projede ki amaç dolaptaki sıcaklığın değişmesi,arıza  durumunda yetkililerin cep telefonlarına sms ile sıcaklık arıza bilgilerinin aktarılması sağlandı.

PDA UYGULAMASI ÇÖZÜMÜ: Emniyet Müdürlüğü ile Türkiye geneli yapılan anlaşma sonucu polis memurlarına verilen PDA cihazı ile anında GBT sorgulaması yapılabilmesi sağlandı.

19.03.2012 00:00:21