Erzurum'un Albayrak bayanları yine kazandı!

Erzurum'u Bayanlar Bölgesel Futbol Ligi'nde temsil eden Erzurum Abayraklarspor Bayan Futbol takımı, bugün kendi evinde Hakkarigücü ile karşı karşıya geldi.

Erzurum Ajans-Erzurum’u Bayanlar Bölgesel Futbol Ligi’nde temsil eden Erzurum Abayraklarspor Bayan Futbol takımı, bugün kendi evinde Hakkarigücü ile karşı karşıya geldi. Cemal Gürsel Stadı’nda oynanan maçı Erzurum Bölgesi hakemlerinden Ozan Andaç Göral yönetirken. Kendisine Volkan Selçuk ve Cihan Çoruh yardımcılık yaptı. Cemal Gürsel Stadyumunda oynanan maçı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Albayraklarspor Kulübü Başkanı Fahrettin Albayrak ve çok sayıda taraftar izledi.
Albayraklarspor, her iki devrede attığı gollerle rakibini 2-0 mağlup etti. Kırmızı-beyazlı takımın golleri 38. dakikada Tuğba ve 79.dakikada Meral’dan geldi. Erzurum ekibi aldığı bu galibiyetle puanını 6’ya yükseltti. Teknik Direktör Cem Vuraler, yardımcıları Haluk Sivrikaya ve Nükhet Gürel yönetimindeki Albayraklarspor Kulübü, bu sonucun ardından zirve yürüyüşüne devam etti. 2-0’lık galibiyetin ardından Erzurumlu bayan futbolcular galibiyet coşkusu yaşadı.


15.03.2010 09:34:00