EYOF'ta skandallar bitmiyor

Açılış töreninde ki ciddiyetsizlikleriyle gündeme gelen ve büyük tepki toplayan EYOF yöneticileri büyük bir skandala daha imza attı.

Erzurumajans-Açılış töreninde ki ciddiyetsizlikleriyle gündeme gelen ve büyük tepki toplayan EYOF yöneticileri büyük bir skandala daha imza attı. 

EYOF'un oyunlar için hazırladığı tanıtım kataloğunda Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'nın ismi Ahmet Çomaklı olarak yazıldı.

EYOF yöneticilerinin oyunlara ne kadar ciddiyetsiz hazırlandıkları bir kez daha ortaya çıktı. Dün açılış töreninde yapılan hatalar ve göze çarpan büyük eksikliklere tepkiler çığ gibi artarken, bir büyük skandal da EYOF oyunları için hazırlanan resmi katalogda ortaya çıktı.

Oyunlarla ilgili bilgilerin yer aldığı, şehrin tanıtımının yapıldığı katalogda Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'ya yapılan büyük ayıp gözlerden kaçmadı. Katalogda Prof. Dr. Ömer Çomaklı'nın adı Ahmet Çomaklı olarak yazıldı.

Bu skandal karşısında EYOF yöneticileri bir açıklama yapmazken, yapılan büyük ayıba Rektör Çomaklı'nın sert tepki gösterdiği öğrenildi.



13.02.2017 22:45:56