FISU denetimleri devam ediyor!.

FISU Genel Sekreteri Eric Saintrond, Denetleme Komitesi Başkanı Kairis Ulp, Denetleme Komitesi Üyeleri, Genel Koordinatöü Bekir Korkmaz ve Organizasyon Komitesi üyeleri ile yaptıkları toplantılarla 2011 Universiade hazırlıklarını değerlendirdi.

Erzurum Ajans-Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’na hazırlanan Erzurum’da FISU (Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu) denetimleri devam ediyor. FISU Genel Sekreteri Eric Saintrond, Denetleme Komitesi Başkanı Kairis Ulp, Denetleme Komitesi Üyeleri, Genel Koordinatöü Bekir Korkmaz ve Organizasyon Komitesi üyeleri ile yaptıkları toplantılarla 2011 Universiade hazırlıklarını değerlendirdi.
FISU Denetleme Komitesi(CSU) üyeleri dün ilk olarak oyunlar köyü olarak kullanılacak yurtları, buz hokeyi salonu ve kayakla atlama pistlerinin gelişme durumlarını inceledi.
Daha sonra Organizasyon Komitesi(OC)temsilcileri ile Polat Otel’de bir araya gelen FISU yetkililerine, 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz tarafından İlerleme Raporu sunuldu ve akreditasyon, finans, IT&B (Bilgi Teknolojileri ve Yayıncılık), güvenlik ve tesisler ile alanlardaki gelişmeler görüşüldü.
FISU yetkilileri ile bugün yapılacak toplantılarda ise uluslararası ilişkiler, yemek hizmetleri,insan kaynakları, ulaşım-lojistik, pazarlama-imaj-iletişim, seyirci hizmetleri ve biletleme, açılış-kapanış seremoniler ile kültürel etkinlikler alanındaki hazırlıklar görüşülecek.
FISU Denetleme Komitesi aynı gün akşam ise Organizasyon Komitesi ile yapacağı son görüşmenin ardından ‘Erzurum 2011 İlerleme Raporu’nun sonucunu açıklayacak.


16.03.2010 10:38:00