Gençlikspor voleybol takımı 1 puanla yetindi

Kendi evinde Elazığ DSİ ile karşılaşan Gençlikspor Bayan Voleybol takımı, 3-2 yenilerekk bir puan alabildi.

Erzurum Ajans-Kendi evinde Elazığ DSİ ile karşılaşan Gençlikspor Bayan Voleybol takımı, 3-2 yenilerekk bir puan alabildi.

E
rrzurum’u Aroma Bayanlar Voleybol 3.Lig C Grubu’nda temsil eden Gençlikspor Bayan Voleybol Takımı, Elazığ DSİ Spor’a kendi evinde 3-2 mağlup oldu. Pazar günü Cemal Gürsel Spor Salonu`nda oynanan müsabakanın başhakemliğıini Gürhan Gül yaparken, kendisine Ömer Kolişler yardımclık yaptı. Maçta Mehmet Aydın Yazı Hakemliğini, Özgür Arıkan’da skor hakemliğini üstlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın da izlediği karşılaşmada ilk seti Elazığ DSİ Spor, 18-25 aldı. İkinci seti 25-22 kazanan Erzurum Gençlik Spor, üstünlüğünü koruyarak üçüncü seti de 25-19`luk skorla aldı. Müsabakanın 4. Setini Elazığ temsilcisi 26-28 kazanarak skoru 2-2 yaptı. Maçın galibini ise taebreak seti belirledi. Bu sette Elazığ DSİ 15-9’luk üstünlük kurarak maçtan 3-2 galip ayrıldı. Antrenörler Aytekin Gültekin ve Elif Altan yönetimindeki Gençlikspor Bayan Voleybol takımı, ayağına kadar gelen galibiyet şansını değerlendiremeyerek maçtan 3-2 yenik ayrıldı ve ancak bir puan alabildi. 

28.11.2011 17:49:25