Helal olsun sana!

Korona Virüse karşı alınan önlemler nedeniyle çok sayıda kişi işsiz kalırken, Erzurum’da Üçler Kebap Salonu sahibi Mustafa Atmaca, çalışanlarının iki aylık maaşını ödeyerek, işyerini Ramazan ayı sonuna kadar kapattı.

Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Dünyayı kasıp kavuran Korona Virüs nedeniyle ülkede alınan önlemler özel sektör çalışanlarını vurdu. Virüsün yayılmaması için çeşitli sektörlerde işyerlerinin geçici olarak kapatılmasından sonra çok sayıda kişi işsiz kalırken, Erzurum’un köklü esnaflarından olan Hacı Mustafa Atmaca örnek bir davranış sergiledi. Tüm çalışanlarının iki aylık maaşlarını ödeyen Atmaca, önlemler kapsamında iş yerlerini Ramazan ayı sonuna kadar kapattı.

“İNŞALLAH YİNE BİRLİKTE OLACAĞIZ”

Palandöken İlçesindeki işyerinin önünde çalışanlarıyla bir araya gelen Hacı Mustafa Atmaca, “Devletimizin, milletimizin yanındayız. İnşallah bu olayı en kısa zamanda atlatırız. Bizim devletimiz güçlüdür. Devletimizin direktifleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Biz de iki ay boyunca ki Ramaman ayını da buna dahil ettik. Bayramdan sonra hizmetimize devam edeceğiz. Bu arada mağdur olmasınlar diye tüm arkadaşlarımızın iki aylık maaşlarını da ödedik. Bu sıkıntılı süreci atlattıktan sonra yine birlikte olacağız” dedi. Çalışanlar Atmaca’yı, “Allah razı olsun” diyerek alkışlarla uğurladı.



23.03.2020 12:15:00