Helal sana Dadaşım!...

Erzurum Cemal Gürsel Stadyumu'na Dünya Şampiyonluğu'nu korumak için çıkan Adem Bozkurt, Dadaşları utandırmadı!..

Erzurum Ajans-Cemal Gürsel Kapalı Spor Salonu'ndan FOX TV'nin  canlı olarak yayınlandığı "444 Ergen Ring Ateşi"nin 11. programı Türkiye'ye heyecan kasırgası estiirdi. FOX TV'nın program yapımcılarına da teşekkür eden Büyükşehir Belediye  Başkanı Ahmet Küçükler, gurbetteki Erzurumlulara selam göndermeyi de ihmal etmedi.

8 ülkeden 14 sporcunun katıldığı maçlarda Erzurumlu Dünya Şampiyonu Adem Bozkurt unvan maçında İspanyol rakibi Esteban Ramirez karşısında ilk raunda nakavk ile kazanarak hemşerilerine büyük bir sevinç yaşattı. Altın kemerini koruyan Erzurumlu sporcuya kupa ve ödülünü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler verdi.

Erzurumlu spor severlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda Seda Duygu Akgün 54 kiloda Dünya Şampiyonluk maçında İspanyol rakibi Maribel De Sauza karşısında 5 raund sonunda 2-1 sayı ile galip gelerek Dünya şampiyonluğunu kazandı. Seda Duygu Akgün'e altın kemeri ve ödülü AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler tarafından verildi.



27.12.2009 01:42:00