Hem bayilerde hem de dijital kanallarda satışta

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 120 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak.  

ERZURUM AJANS - Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine kısa sürede kaldı. 

 

Biletler 30 ila 120 lira arasında satışa sunuldu. Büyük ikramiye ise 120 milyon TL olarak belirlendi.Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte Milli Piyango heyecanı da artmaya başladı. Satışa sunulan biletlerin fiyatı da doğal olarak merak konusu oldu. Bayiler ve dijital ortamda satılan tam bilet, 120 TL'den alıcı buluyor.


Milli Piyango yılbaşı biletleri bayiler ve dijital platformlarda satışa sunuldu. Büyük ikramiyenin 120 milyon TL olduğu çekilişte, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak.

 

Oyunseverler, yılbaşı biletlerini gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak www.millipiyangoonline.com adresinden, Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından ve terminalden dijital bilet olarak alabilecek. 

 

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek. Çekiliş sonucu 31 Aralık 2021 gecesi açıklanacak.


Milli Piyango oynamanın kuralları neler?

 

Milli Piyango biletleri üçe ayrılır; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet tam bilet ise ikramiyenin tamamı, yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılır!

Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Milli Piyango’da iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategoridir. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor! 

Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiyedir. 

 

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

 

Tüm çekilişler, Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapısı ile noter huzurunda gerçekleştiriliyor ve canlı olarak yayınlanıyor. Dünya Piyango Birliği (World Lottery Association- WLA) tarafından verilen WLA-SCS:2020 (Level 2) Güvenlik Kontrol Standartı Sertifikasına ve TS ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasına sahip olan kurum, en büyük önceliği şeffaflığa veriyor.

 

Dünya Piyango Birliği Üyesi Firma tarafından üretilen son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda noter huzurunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanıyor.
 

 

 

 


12.11.2021 14:28:31