İstanbul Kariyer`den AÜ`de tanıtıtm toplantısı

Atatürk Üniversitesi Çalışma Ekonomi Kulübü(ÇEKO) ve İstanbul Kariyer Dersanaleri iş birliği ile iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi`nde düzenlenen `

Turhan BOZKURT`un haberi-Atatürk Üniversitesi Çalışma Ekonomi Kulübü(ÇEKO) ve İstanbul Kariyer Dersaneleri iş birliği ile iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi`nde düzenlenen `Kariyer 2012 Tanıtım Toplantısı` öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda öğrencilere, kariyer sınavları hakkında bilgiler verilerek çeşitli kitaplar hediye edildi.

İstanbul Kariyer Dershaneleri Erzurum Koordinatörü Zafer Uzar,  “İstanbul Kariyer 2004 yılından beri İstanbul’da KPSS-A, Adli Hakimlik ve kurum içi sınavlara hazırlık programları yürütüyor. Bugün tüm Türkiye’de binlerce öğrenciye, güçlü bir eğitim kadrosu ve zengin yayın kaynaklarıyla eğitim hizmeti veriyoruz. İstanbul Kariyer, öğrencilerinin sınav sonrasında istedikleri kurumlara yerleşerek elde ettikleri başarılarla gurur duyuyor” diye konuştu.

Tanıtıtm toplantısında konuşmacılar, öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayarak kariyer planlayan öğrencilere  basit tiyolar verdi. Erzurum`daki öğrencilere eğitimlerinde destek olmak adına hizmete hazır olduklarını ifade eden İstanbul Kariyer Dershaneleri Koordinatörü Uzar, her geçen gün daha kaliteli hizmet vermek için kendilerini geliştirdiklerini belirtti.

Zafer Uzar ``Erzurum’dan başarılı öğrenciler yetiştirmek için dershane olarak her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz. Erzurumlu öğrencilerimizin İstanbul ve Ankara’ya gitmeden kendi memleketlerinde İstanbul’dan gelecek olan deneyimli öğretmen kadromuz, ücretsiz yayınlarımız, huzurlu eğitim ortamımız bilinçli ve sistemli hazırlık anlayışımız ile destek olmak için Erzurum’da hizmete hazırız.” dedi.

Atatürk Üniversitesi Çalışma Ekonomi Kulübü (ÇEKO) Başkanı Mehmet Ali Düzenli ve üyelerine İstanbul Kariyer`in tanıtımına fırsat verdikleri için teşekkür eden Uzar, Atatürk Üniverstesi öğrencilerine yönelik bu tür toplantıların devam edeceğini söyledi.

İktisadi ve İdari Bilimer Fakültesi Öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği `Kariyer 2012 Tanıtıtm Toplantısı`nın bitiminde  katıımcılar çeşitli kaynak kitaplar dağıtıldı.
(www.erzurumajans.com)

09.12.2011 14:07:39