Kaldırımlar buz pisti yollar köstebek yuvası

Uzun ve çetin kış şartlarının geçtiği Erzurum'da, alt yapı yetersizliği vatandaşları canından bezdirdi. 

ERZURUM AJANS - Baharda kış yaşayan  Erzurum'da, belediyelerin ilgisiziliğinden kaldırımlar buz bistine dönerken, köstebek yuvasına dönen yollar sürücülerin tepkisine yol açıyor.

 

 

 

 

Son yılların en zorlu kış mevsimine sahne olan Erzurumda, yerel yönetim birimleri, kar yağışının doğal sonucu olarak ortaya çıkan bir dizi sorunu ortadan kaldırmak konusunda kötü bir sınav veriyor. Uzun kış mevsiminin geçtiği kentte, adeta survivor parkuruna dönen yollara belediyeler sadece bakmakla yetiniyor. 

 

 

 

 

Son günlerde trilyonluk borçları ve değişen daire başkanlarıyla gündeme gelen Büyükşehir Belediyesi, kendi iç problemlerinden şehrin temel sorunlarını görmezden geliyor. Belediyelerin organizasyon ve koordinasyon eksikliğinin bedelini ödeyen vatandaşlar sabah evlerinden çıktığında kaldırımda buz, çatıda sarkıt, yollarda çukur ve bir çok sorunla karşı karşıya kalıyor.

 

 

 

 

Kış şehri Erzurum için yurt dışından kışa dayanıklı bitkiler getirterek şehrin süsüne önem verilirken, yollarda oluşan çukurlar ve buz pistine dönen yollar vatandaşı canından bezdiriyor.

 

 

 

 


19.03.2022 12:54:00