Mahallebaşı karıştı

Erzurum'da HDP İl Başkanı'nın 15 yaşındaki yeğeninin polis tarafından açılan ateş sonucu öldürüldüğünü iddia eden bir grup, iftardan sonra olay çıkardı.

Erzurumajans-Erzurum'da HDP İl Başkanı'nın 15 yaşındaki yeğeninin polis tarafından açılan ateş sonucu öldürüldüğünü iddia eden bir grup, iftardan sonra olay çıkardı. Maskeli gruba polis TOMA ve kalkanlarla müdahale etti.

Erzurum'da dün gece saatlerinde yola çıkan ineğe çarparak telef eden sürücüyü bıçaklayıp linç etmeye çalışan grubun dağılması için ateş açan nöbetçi polisin yaraladığı iddia edilen HDP Erzurum İl Başkanı Nevzat Çavuş'un 15 yaşındaki yeğeni hastanede hayatını kaybetti. Bugün Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenaze Palandöken ilçesi Maksutefendi Mahallesi'nde toprağa verildi. Cenaze sonrasında durumu provoke eden bir grup, iftardan sonra Mahallebaşı semtinde olay çıkardı. Molotof atarak yangın çıkaran ve yüzlerini maskeyle kapatan gruba polis TOMA'larla müdahale etti.

Polise taş ve sapanlarla bilyeler atan grup, polisin müdahalesiyle ara sokaklara kaçtı. Olaylar aralıklı olarak devam ediyor.



17.07.2014 23:10:03