Mehmet Sekmen, Zafer Partisi İl Başkanı Uzun'dan şikayetçi oldu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yurtlarda kalan üniversite öğrencilerinin ulaşım sorununu gündeme getiren Zafer Partisi İl Başkanı Abdülhamit Uzun hakkında suç duyurusunda bulundu.

ÖĞRENCİ YURDU ÖNÜNDE BASIN AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

 

Zafer Partisi Erzurum İl Başkanı Abdülhamit Uzun, geçen Kasım ayında özellikle yurtlarda kalan öğrencilerin ulaşım sorununu Nurettin Topçu Öğrenci Yurdu önünde yaptığı basın açıklamasıyla gündeme getirdi.

 

“Şehrimizde kış mevsiminin zorlu geçmesi herkesin malumudur fakat Erzurum Büyükşehir belediyesi kış şartlarını daha da zorlaştırıyor” diyen Başkan Uzun, “Buradan yetkililere çağrıda bulunuyorum vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz duraklarda saatlerce beklemek zorunda değiller. Minik Goebells Mehmet Sekmen sana diyorum S kasa Mercedes’inden in bir bak vatandaşlarımız neler çekiyor. Karla mücadele diyorsunuz yol medeniyettir diyorsunuz şehrimizin bütün yolları patates tarlasına dönmüş vaziyette. Dolmuşların hatlarını uzatmıyorsun hat sahiplerinden rüşvet istiyorsun. Otobüs seferleri vatandaşlarımızın talebini karşılamıyor. Sen o koltukta niye oturuyorsun?” dedi.

 

Uzun'un basın açıklamasından hemen sonra Büyükşehir Belediyesi bölgeye 'takviye seferler' koyarken, Başkan Mehmet Sekmen ise ‘hakaret’ ve ‘iftira’ ettiği iddiasıyla Abdülhamit Uzun hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

 

İFADE VERDİ

 

Polis merkezinde ifade veren Abdülhamit Uzun, suçlamaları kabul etmedi. Uzun, “Şehrimizdeki problemleri gündeme getirmek ve bunların çözümü için kamuoyu oluşturmak düşünce özgürlüğümüz ve anayasal hakkımızdır” dedi. Onur SAĞSÖZ 

 


08.03.2024 11:40:00