MHP Erzurum Milletvekili adayı Hızarcı'dan birlik ve kardeşlik çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Erzurum Milletvekili adayı Doç. Dr. Seyfullah Hızarcı, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda birlikve kardeşlik çağrısında bulundu.

Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Erzurum Milletvekili adayı Doç. Dr. Seyfullah Hızarcı, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda birlikve kardeşlik çağrısında bulundu.

MHP Milletvekili adayı Hızarcı, yaptığı açıklamada; ''Çağrım, milletimiz ve memleketimiz Erzurum içindir. Birlik olalım, insanı insan yapan değerlerimize sahip çıkalım. 1 Kasım'da MHP'de birleşelim'' dedi.

İŞTE MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI HIZARCI'NIN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI

''Kurban Bayramı kulun Allah'a olan teslimiyeti ve sadakatidir. Kurban Bayram'ı akabinde gelecek olan 1 Kasım seçimleri inşallah bu milletin kurtuluşu olacak ve bu topraklarda yaşayan insanların kardeşlik bağı yeniden güçlenecektir.

Akraba olmuş ve aynı secdeye baş koyan bu necip milletin özüne dönmesi için, ortak akıl kullanarak değerlerine sahip çıkması gerekir. Birliğin ve kardeşliğin teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin 1 Kasım seçimlerinden güçlü bir şekilde çıkacağına inancımız tamdır.

Bir Sakarya Meydan Muharebesi'ne gerek kalmadan yeniden ocaklarımız tütecek ve yeşerecektir. Çağrım, milletimiz ve memleketimiz Erzurum içindir. Birlik olalım, insanı insan yapan değerlerimize sahip çıkalım. 1 Kasım'da MHP'de birleşelim''

27.09.2015 15:42:17