MHP`de ilk başkan adayı Murat Köroğlu

Kongre sürecine girmeye hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Erzurum teşkilatında il başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim eski ilçe başkanı Murat Köroğlu oldu.

Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl teşkilatında kongre süreci başlıyor. Ocak ayı içerisinde genel merkez tarafından belirlenecek takvim doğrultusunda yapılacak seçimlerde il başkanlığa aday olduğunu ifade eden  Murat Köroğlu Erzurum Ajans`ı ziyaret ederek, projelerini anlattı.

Erzurum’da ilçe kongreleriyle ilgili takvimin önümüzdeki günlerde açıklanacağını ifade eden Köröğlu, il kongresinin de önümüzdeki Mart veya Nisan aylarında yapılmasının beklendiğini kaydetti.

İşletme Fakültesi mezunu olan ve ticaretle uğraşan Murat Köroğlu, daha önce Ülkü Ocakları 50.Yıl Semt Ocağı, MHP Yakutiye Belde Teşkilatlarının yanısıra Yakutiye İlçe Başkanı olarak görev yapmıştı.

MHP İl Başkan adayı Köroğlu, süreç öncesinde delegeler, ilçe ve belde teşkilat mensuplarıyla görüşmeler yaptıklarını, bu görüşmelerin kongreye kadar devam edeceğini söyedi. Amaçlarının, MHP’nin iktidar olması için çalışmak olduğunu vurgulayan Köroğlu, bu yolda ellerini taşın altına koyacaklarını bildirdi.

MHP’nin Erzurum’daki sessiz muhalefetine son vereceğini söyleyen Murat Köroğlu “Bildiklerimizi, gördüklerimizi konuşmayı, halkımıza anlatmayı başlıca görevimiz sayacağız. Ayrıca kadın kollarımızı aktif hale getireceğiz. Partimizi eski hareketli günlerine kavuşturucağız” dedi.

22.12.2011 19:03:27