Milletvekil Adnan Yılmaz her yerde

Başbakan Erdoğan, İstanbul`da geçirdiğ ameliyatının ardından Ankara`ya gelişini Esenboğa Havaalnı`nda coşku dolu kalabalık karşıladı. Karşılama sırasında Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ve Sağlık Bakanlığı Müşaviri Zafer Tarıkdaroğlu`da vardı.

Erzurum Ajans-Başbakan Erdoğan, İstanbul`da geçirdiğ ameliyatının ardından Ankara`ya gelişini Esenboğa Havaalnı`nda coşku dolu kalabalık karşıladı. Karşılama sırasında Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ve Sağlık Bakanlığı Müşaviri Zafer Tarıkdaroğlu`da vardı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın, özel uçak "ANA" ile  İstanbul`dan Ankara`ya gelişi sırasında havadaki uçaklardan kule aracılığı ile "geçmiş olsun" ve "hoş geldin" mesajları iletildi.

MİLLETVEKİLİ YILMAZ BAKANLARI SOLLADI

Erdoğan`ın gelişinden önce çok sayıda vatandaş Esenboğa Havalimanı Büyük Şeref Girişi`nin önünde toplandı. Vatandaşlar alkışlar ve sloganlarla Başbakan Erdoğan`ı karşıladı. Bakanlar ve milletvekillerininde akın ettiği Havaalanı`nda Başbakan`a ilk ulaşıp `geçmiş olsun` diye bilmek için adeta bir yarış vardı. Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, yoğun güvenlik önlemlerine rağman Bakanları bie sollayarak Başbakan`a ilk ulaşan isism oldu. Yılmaz`ın yanında ise Sağlık Bakanlığı Müşaviri, Erzurum eski Gençlik Kolları Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu vardı.

15.12.2011 16:19:43