Misafir depremzede aile evlerine geri döndü

Van’da yaşanan deprem sonrasında depremzedelere birçok aile kapılarını açtı.

Erzurum Ajans-Van’da yaşanan deprem sonrasında depremzedelere birçok aile kapılarını açtı. Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Güllüce köyünde bulunan misafir depremzede Değmez ailesi de bugün evlerine geri döndüler.

Van’da depremin ardından onarılan evlerine geri dönen depremzede aile gitmeden önce Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’i makamında ziyaret etti. Van’da meydana gelen deprem sonrasında Erzurum’un Oltu ilçesine misafir aile olarak gelen Aile yardımlarından dolayı başkan Ziyrek’e minnettar olduklarını dile getirdi.

Bir aydan fazla misafir aile olarak Oltu ilçesinde kalan aile sıkı dostluklar kurduklarını dile getirerek Erzurum’a ve Oltu ilçesine ziyarete de geleceklerini ifade ettiler. Uzun zamandır misafir aile olarak Nazım Elibol’un evinde kalan Değmez Ailesi kaldıkları süre içerisinde yaşadıkları evi kendi evleri gibi gördüklerini ve gördükleri hoşgörü ve misafirperverlik için Elibol Ailesi ile artık kendi aileleri olarak gördüklerini söyledi.

B
aşkan Ziyrek’i ziyaretinin ardından misafir olarak kaldıkları Oltu İlçesine veda eden Değmez ailesi, Elibol ailesi ve Erzurum’a minnettar olduklarını kaydetti. 
05.12.2011 17:46:13