Önceliğim Erzurumspor

Dadaşların hücum hattındaki etkili silahı Oltan Karakullukçu, kendisine Samsunspor'un talipli olduğu hatırlatılınca, "İsteyenim çok, önceliğim Erzurumspor. Şartlar oluşursa tabi ki, burada kalmak isterim" dedi.

ERZURUM AJANS - Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un hücum hattındaki en önemli silahı Oltan Karakullukçu, transfer döneminde isteyeninin çok olduğunu ancak önceliğinin Erzurumspor olduğunu söyledi.

 

29 yaşındaki forvet, “Siz Samsunspor’un bana talipli olduğunu söylüyorsunuz, samimi konuşayım isteyenim çok ama ilk önceliğim Erzurumspor. Burada şartlar oluşursa seve seve Mavi-beyazlı formayı giymeye devam edeceğim. Zaten Sportif Direktörümüz Muzaffer Bilazer ile de bir görüşme gerçekleştirdik. Şu an kongreyi bekliyoruz. Erzurumspor’la masaya oturmadan başka bir kulüple masaya oturmayacağım” diye konuştu.

 

Önceliğim Erzurumspor

 

Mavi-beyazlı takımın golcü futbolcusu Oltan Karakullukçu, önceliğinin Erzurumspor olduğunu belirterek, “Burada taraftar beni seviyor. Ben de onları seviyorum. Bu kulüp benim yuvam. Şu kongre bir yapılsın da sonrasına bakarız” dedi.

 

Gümüşhanespor’da yıldızı parlayan  Oltan Karakullukçu; Boluspor, Sandıklı Belediye, Derince, Bayburt Özel İdare ve Afjet Afyon gibi takımlarda forma giydi. 2016-2017’de Afyon ile 2. Lig’e çıkan başarılı oyuncu, daha sonra 33 maçta attığı 21 golle takımı 1. Lig’e taşıdı. BB Erzurumspor’la da Süper Lig’e çıkan Oltan, geçen sezon 18 maçta 4 gol kaydetti. Karakullukçu, 3. Ligde de Mavi-beyazlı formayı terletmişti. Golcü oyuncu hemen hemen Erzurumspor’un profesyonel liglerdeki tüm kategorilerinde Mavi-beyazlı formayı terleten oyunculardan biri olmayı başardı. Nurullah PALA

 

 

 


09.06.2021 17:12:48