Palandöken'in eğitim yıldızları!..

Erzurum Palandöken Milli Eğitim Müdürü Ali Özer, 'Bilgi Kültür Yarışması'nda başarı gösteren öğrencilerin kendilerini heyecanlandırdığını söyledi.

ERZURUM AJANS-Erzurum Palandöken Milli Eğitim Müdürü Ali Özer, 'Bilgi Kültür Yarışması'nda başarı gösteren öğrencilerin kendilerini heyecanlandırdığını söyledi.

Palandöken ilçesinde düzenlenen 'Okullararası Bilgi Kültür Yarışması'nda başarı gösteren Alparslan İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özer'i makamında ziyaret etti. Erzurum'dan toplam 40 okulun katıldığı yarışmada öne geçmeyi başaran öğrencilerin başarısını Müdür Özer tebrik etti.

Kırsal bir kesimde yer almasına rağmen başarılı olunmasının önemini dile getiren Özer, "Alparslan İlköğretim Okulu'nun ilk 8. sınıf öğrencilerinin bu başarısı heyecan vericidir. Bu başarıda öğretmenlerin etkisi göz ardı edilemez. Yavrularımız da az gayret edince başarı kendiliğinden gelmiş oluyor. Emeği geçen öğretmenleri ve bu başarıyı gösteren öğrencilerimizi takdir ediyorum. İnsan isteyince her tür engeli aşabiliyor." ifadelerini kullandı.


18.01.2010 17:55:00