Sekmen'e göre adaylar: Rastgele geliyorlar

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, rakiplerini küçümseme alışkanlığını, katıldığı son TV programında da sürdürdü. TIKLA İZLE

İŞ BELEDİYECİLİĞE GELİNCE "KUSURA BAKMAYIN" DERİM

 

Sosyal medyada yayın yapan TV Erzurum kanalında canlı yayın konuğu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, gazeteci Naci Ergen’in sorularını cevapladı.

 

Muhalefet parti adaylarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili borç eleştirilerine bir kez daha “Kim söylüyorsa hayali söylüyor” diyerek cevap veren Sekmen, rakiplerini de küçümsedi.

 

İYİ Partili Canan Uçar için, “Dükkanında eczacı” diyen Mehmet Sekmen, CHP’li aday Mimar Atlıhan Atilla için de “Ne yaptığı belli değil” ifadesini kullandı.

 

Sekmen, konuşmasında şi ifadelere yer verdi.

 

“Belediye Başkan adaylarımıza şunu sorabilirsiniz. Bu arkadaşlarımız nerede hangi ilde, hangi ilçede belediye başkanlıkları yapmışlar? Eğitimleri ve meslekleri ne? Biliyorsunuz günümüz artık eğitim devri, eğitim çağında yaşıyoruz. Bir mesleğin uzmanı olmak lazım. Bu alanda şu bizim karşımızda ne çıkıp konuşacak ne de becerecek bir ekip yok. Türkiye’de de nadir birilerinden birisiyiz yani çok nadir. Bugün belki benim seviyemde olan nadir belediye başkanlarından birisiyiz… Arkadaş olarak saygı duyarım ama belediyeciliğe gelince kusura bakmayın derim. Herkes işine bakacak. Ekmeği hak edene, işi bilene vereceksiniz. Şehrimizin geri kalış nedenlerinden biri ki sadece bizim değil Türkiye’de birçok şehrin geri kalış nedenlerinden bir tanesi, maalesef belediye başkanlarının tecrübesiz ve deneyimsiz olması. Çünkü rastgele geliyorlar. Karşımdaki adaylara bakıyorum hangisinin bir kurumda yöneticilik yaptığını görüyor musunuz? Biri dükkanında eczacı, biri ne yaptığı belli değil!”  HABER MERKEZİ

 

 


04.03.2024 13:20:31