Sekmen'e göre bakın uçaklar neden dolu!

Kent kamuoyunda büyük yankı bulan uçak bilet fiyatları ve sefer sayıları konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yorumu dikkat çekti. Ayrıca Milletvekili Selami Altınok, tweet attı.

Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Kent kamuoyunda büyük yankı bulan uçak bilet fiyatları ve sefer sayıları konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yorumu dikkat çekti. Ayrıca Milletvekili Selami Altınok, tweet attı.

Erzurum Ajans’ın gündemde tuttuğu uçak bilet fiyatları ve sefer sayılarıyla ilgili olarak Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Erken terhisler nedeniyle yoğunluk olduğunu duydum” dedi. Kent turizmi başta olmak üzere Yüksek İrtifa Kamp Merkezini olumsuz etkileyen ve vatandaşların mağdur olmasına sebep olan uçak sorunu karşısında Başkan Sekmen’in bu açıklaması, “ilgisizlik” olarak yorumlandı.



BAKIM YAPIYORLAR DİYE DUYDUM

Uçak bilet fiyatlarını gerekçe göstererek Denizlispor’un ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nun kamplarını iptal etmesi konusundaki bir soruya, “Arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre talepte bir sıkıntı yok, hatta bana ‘yer yok’ dediler. Kamp yapmak için büyük bir talep var. Evet, uçaklarda bir sıkıntı var seferlerde… Gelmek isteyen misafirlerimizden duyuyoruz, bilet bulamadıklarını söylüyorlar. Niye böyle dolu? Terhislerden dolayı diyenler oldu. Ayrıca uçak bakımları yapılıyor diye duydum. Bir de Antalya’ya ağırlık verildiği için. Ama en büyük neden askerlerin erken terhislerinden kaynaklanıyor. Birden olunca bu dönemde uçakları dolduruyorlar” dedi.

ALTINOK TWEET ATTI

Öte yandan kamuoyunun konuyla ilgili olarak destek vermelerini beklediği siyasilerden ilk olarak AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, sessizliğini bozdu. Altınok, Erzurum Ajans’ın ‘Siyasiler Neredesiniz?’ başlıklı haberinden sonra “Değerli Hemşehrilerim, Erzurum’da uçak bilet fiyatları ve sefer sayısının artırılması konusunda yaşanan problemleri THY Genel Müdürü Sayın Bilal Ekşi ile görüştük, konunun sıkı takipçisi olacağız. THY Yönetim Başkanı SAyın İlker Avcı Beyle de ayrıca görüşmemiz olacak” diye tweet attı.



YER YOK!

Öte yandan İstanbul’dan sonra Erzurum-Ankara seferlerinde de ‘yer’ sorunu hat safhaya ulaştı. 5 - 6 Temmuz tarihlerinde aktarmalılar dahil tüm seferler dolu olarak görülürken, 7 Temmuz sabah uçağı bilet fiyatı ise tek yön 350 olarak satışa sunuldu.







04.07.2019 10:30:00