Sobayı yaktı çocukları da yandı!..

Palandöken ilçesinde oturan Tuğba Dürgen (24), sobayı benzinle tutuşturmaya çalışırken meydana gelen parlamada iki çocuğu ile birlikte yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Erzurum Ajans-Palandöken ilçesinde oturan Tuğba Dürgen (24), sobayı benzinle tutuşturmaya çalışırken meydana gelen parlamada iki çocuğu ile birlikte yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yukarı Köşk Mahallesi Kaçmaz Apartmanı'nda oturan Tuğba Dürgen, sobayı benzinle tutuşturmaya çalıştı. Bu esnada meydana gelen patlama sonucu, evde yangın çıkması üzerine anne Dürgen ile birlikte evde bulunan Alper (8) ve Tuğba (3) Dürgen isimli kardeşler de yaralandı. Yangından dolayı üst katlarda da etkili olan duman, iki kişinin daha zehirlenmesine sebep oldu.

Palandöken Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu soğutulurken, Dürgen ailesinin belirtilen apartmana yeni taşındığı öğrenildi.

Apartman Sahibi Emrah Kaçmaz, sobanın büyük bir gürültüyle patladığını belirterek, "Patlamadan hemen sonra olay yerine giderek itfaiyeyi aradık. Defalarca aramamıza rağmen açan olmadı. Yukarda oturanlar panik halinde aşağıya atlamaya çalıştı. İtfaiyeden şikayetçiyim. İtfaiye zamanında gelse yangın bu kadar büyümezdi." iddialarında bulundu. Yangın anı çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.


14.12.2009 00:18:00