TGB Cumartesi AKP binasına yürüyecek

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Erzurum Şubesi üyeleri, son günlerde yaşanan olayların protesto etmek amacıyla Cumartesi günü Yakutiye Kent Meydanından AK Parti İl Binası önüne kadar bir yürüyüş gerçekleştirecekler.

Erzurumajans-Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Erzurum Şubesi üyeleri, son günlerde yaşanan olayların protesto etmek amacıyla Cumartesi günü Yakutiye Kent Meydanından AK Parti İl Binası önüne kadar bir yürüyüş gerçekleştirecekler.

TGB Erzurum Şubesi yetkililerinden Melek Mokan, yaptığı basın açıklamasında, Cumartesi günü saat 14. 30'da Yakutiye Kent Meydanında toplanarak AK Parti İl Binasına kadar yürüyeceklerini kaydederek şunları söyledi:

" Kavgalar ülkemizi olduğu kötü durumdan daha da kötü bir duruma sürüklemektedir. Emperyalizmin genel politikası olan böl, parçala, yönet ilkesini ülkemiz üzerinde daha açık hissettiğimiz bu günlerde bu ülkenin geleceği olan biz gençler bu duruma bir son vermek için Mustafa Kemal'den, Denizlerden ve daha nice vatansever aydından devraldığımız bu görev doğrultusunda sokaklara çıkıyoruz. "Allah, Allah" diyerek kazandığımız bu toprakları "İnşallah, Maşallah" diyerek satan baskıcı, gerici ve tescilli Cumhuriyet yıkıcısı zihniyete dur diyoruz. Bu ülkenin bize ait olduğunu bir kez daha haykırıyoruz ve hep bir ağızdan şunu söylüyoruz; Bütün kaleler zapt edilmedi biz varız. Ve bizler TGB Erzurum olarak 28 Aralık Cumartesi günü saat 14. 30'da Yakutiye Meydanından AK Parti İl Binasına yürüyoruz. Tüm vatanseverleri haklı mücadelemize davet ediyoruz."
26.12.2013 17:44:09