Uzundere'de akülü araba sevinci!..

TESYEV (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) tarafından gönderilen akülü arabalar Uzundere Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Amirliği aracılığı ile Engelliler Haftası münasebetiyle ihtiyaç sahibi 3 engelli vatandaşa hediye edildi.

Erzurum Ajans-TESYEV (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) tarafından gönderilen akülü arabalar  Uzundere Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Amirliği aracılığı ile Engelliler Haftası münasebetiyle ihtiyaç sahibi 3 engelli vatandaşa hediye edildi.

Düzenlenen törende akülü arabalar ilçede ihtiyaç duyan vatandaşlara teslim edilirken, vatandaşlar başta kaymakam olmak üzere belediye başkanı ve ilçe emniyet amirine teşekkür ettiler.

Akülü arabaları; Muzaffer Cavaş’a  Uzundere Belediye Başkanı M.Halis Özsoy ; Ahmet Aydın’a  Uzundere Kaymakamı Ferit Görükmez , İbrahim Aktaş’a Uzundere İlçe Emniyet Amiri Cihan Dalkılıç tarafından teslim edildi.

Akülü araçları teslim alanların mutlulukları gözlerinden okunurken bu tür sosyal amaçlı yardımların devam edeceği dile getirildi.

 

 


06.07.2010 11:47:00