www.aziziyecalisiyor.com güldürdü!

Aziziye Belediyesi tarafından e-mail adreslerine ‘Aziziye’de yapılan 200 adet projeyi gördünüz mü?’ mesajıyla gönderilen internet sitesinin içeriği şaşkınlık yarattı.

Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Aziziye Belediyesi tarafından e-mail adreslerine ‘Aziziye’de yapılan 200 adet projeyi gördünüz mü?’ mesajıyla gönderilen internet sitesinin içeriği şaşkınlık yarattı. www.aziziyecalisiyor.com adresli sitede karla mücadele, asfalt çalışmaları ve tuvalet onarımlarının projeden sayılması siteyi tıklayan herkesi güldürdü.



Aziziye Belediyesi’nin resmi internet sitesinden ayrı olarak hazırlandığı anlaşılan www.aziziyecalisiyor.com adresli site içeriğiyle dikkat çekti. İlk etapta Ilıca Mesire Alanının tanıtıldığı site de, ’Şu an sistemde kayıtlı 200 proje bulunmaktadır’ başlığı yer aldı.



Mahalle mahalle karla mücadele ve asfalt çalışmalarının proje olarak yer verildiği sitede ağız bakım ve diş sağlığı seti dağıtımı ile tuvalet onarımları ‘tamamlanan projeler’ arasındaki yerini aldı. Rutin belediyecilik hizmetlerinin proje adı altında sunulması “aldatmaca” olarak yorumlanırken, projelerden ’77’sinin tamamlandığı’, ’85’inin devam ettiği’ bilgisine yer verildi. 



Sitede ayrıca ’37 günlük proje’ başlığına tıklandığında yine mahalle mahalle karla mücadele ve asfalt çalışmalarına ait görseller yer aldı. 

PLANAN BİR PROJE VAR O DA İKİ YIL ÖNCENİN!

Planlanan projeler başlığında ise ‘Modern pazar yeri’ proje görseli bulunuyor. Ancak detaylara bakıldığında proje başlangıç tarihi 01.08.2017, bitiş tarihi ise 01.06.2018 olarak görülüyor. Proje durumu olarak da ‘devam ediyor’ bilgisine yer verilirken, planlanan projeler başlığında başka bir çalışma görülmüyor.



12.03.2019 15:30:00