Yayıncı kuruluşun muhabiri maç öncesi kriz çıkardı! Erzurum özür bekliyor

Erzurumspor FK'nın Bandırmaspor ile karşılaşacağı maç öncesinde yayıncı kuruluş Bein Connect'in muhabiri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekti.

Erzurumspor FK’nın sahasında konuk edeceği Bandırmaspor karşılaşması öncesinde yayıncı kuruluş Bein Connect’in muhabiri Bedirhan Kanşiray, “Para verseler gitmem derdim ama iş icabı gidiyorum şu an. Yarın Erzurumspor Bandırmaspor” paylaşımında bulundu.  

 

Muhabirin bu paylaşımının ardından Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, sosyal medya hesapları üzerinden yayıncı kuruluşa tepki gösterdi.

 

Başkan Dal, “Yayıncı kuruluşun gönderdiği muhabirin attığı tweete bakın. Sonra da feryat figan ediyoruz değil mi, ’korsan yayın’ falan… Önce muhabirlerinize sahip çıkın, eğitin, öğretin. Bu terbiyesizliği bu hadsizliği kabul etmemiz mümkün değil. Açıklama ve özür bekliyoruz” dedi.

 

GÖREVDEN ALINDI!

 

Başkan Ahmet Dal ve taraftarların sosyal medya üzerinden gösterdiği tepkiden sonra yayıncı kuruluş, muhabiri maç görevinden aldı. Ancak özür açıklamasından bulunmadı. HABER MERKEZİ

 


26.11.2022 22:05:17