Yazarlar Birliği'nden Başkan Bulutlar'a plaket

Erzurum Yazarlar Birliği 5. Olağan Genel kurulunda bir yıl içinde gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirerek yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

Erzurum Ajans-Erzurum Yazarlar Birliği 5. Olağan Genel kurulunda bir yıl içinde gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirerek yeni yönetim kurulunu oluşturdu.
Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı Rıdvan Canım, Türkiye Yazarlar Birliği’nin genel merkez ve şubeler düzeyinde Türkiye genelindeki faaliyetlerinden söz ederek Türkiye Yazarlar Birliği’nin Türkiye ve Erzurum kültürüne katkılarını anlattı.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’e destek ve ilgisinden dolayı teşekkür eden Canım, toplantıya katılan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a ayrıca destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederek Palandöken Belediyesinin yayınlamış olduğu kitaplar ve özellikle Erzurum takvimi ile ilgili olarak kendisini kutladıklarını ifade ederek Yazarlar Birliği adına Belediye Başkan Orhan Bulutlara, plaket verdi.

Canım,” Erzurum takvimi, Erzurum tarihi, kültür ve folklorunu, düşünce ve siyasi hayatının önemli isimlerini Erzurum halkının ve hatta Türkiye’de yaşayan Erzurumluların gündemine taşıyarak adeta küçük bir ansiklopedi gibi masalarımızda duvarlarımızda yerini almıştır. Başkan Bulutlar’a Erzurum Kültürü konusundaki duyarlığından dolayı tebrik ve teşekkür ediyoruz” dedi.

B
aşkan Bulutlar ise,” Bu anlamlı hediyeden dolayı Yazarlar Birliği yönetimine teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmaların ne kadar doğru olduğu aldığımız bu plaketle tescillenmiştir” diye konuştu. 

26.01.2012 18:20:20