Erzurum Haber Girişi : 09 Mart 2023 13:10

ANDA Erzurum İl Temsilciliği işadamı Arıcıoğlu'na teşekkür etti

ANDA Erzurum İl Temsilciliği işadamı Arıcıoğlu'na teşekkür etti
ANDA Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği, desteklerinden dolayı DAYI Kürek Lahmacun ve ARKES Reklam Yönetim Kurulu Başkanı M. Zeki Arıcıoğlu'na teşekkür plaketi verdi.

Kurulduğu 2014 yılından bu yana Türk Cumhuriyetleri ve ülke içerisinde insani yardım organizasyonları gerçekleştiren ANDA Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği, Kahramanmaraş merkezli depremlerde de aktif rol aldı.

 

Kahramanmaraş, Adıyaman ile Elbistan’da kurtarma ve insani yardım faaliyetleri gerçekleştiren ANDA Erzurum İl Temsilciliği, bu süreçte desteklerini esirgemeyen işadamı M. Zeki Arıcıoğlu’na da teşekkür etti. 

 

 

ANDA Erzurum İl Temsilcisi Muhittin Aydın katkılarından dolayı DAYI Kürek Lahmacun ve ARKES Reklam Yönetim Kurulu Başkanı M. Zeki Arıcıoğlu’na ay yıldız işlemeli Türk Bayrağı plaket verdi. Yardım faaliyetlerine devam ettiklerini söyleyen ANDA Temsilcisi Muhittin Aydın, “Ramazan ayı öncesinde de ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olacağız. Bu anlamda 300’ün üzerinde öğrencimize kıyafet hediye edeceğiz. Bu süreçte bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. HABER MERKEZİ  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.