Kültür-Sanat Haber Girişi : 21 Ocak 2018 13:28

Ankara’dan Erzurum’a gönül köprüsü

Ankara’dan Erzurum’a gönül köprüsü
Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Ankara Keçiören Gençlik Merkezi ile Yakutiye Gençlik Merkezi arasında Gönül Köprüsü kurularak Gençlerin ‘İyilik Ağacı’ Projesi kapsamında güzel bir etkinliğe imza attılar.
Erzurumajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Ankara Keçiören Gençlik Merkezi ile Yakutiye Gençlik Merkezi arasında Gönül Köprüsü kurularak Gençlerin ‘İyilik Ağacı’ Projesi kapsamında güzel bir etkinliğe imza attılar.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi bu kez Ankara’dan gelen gönül dolusu bir etkinlik ile çocuklara ulaştı.

Ankara’da gençlik liderleri ve gönüllülerin el emeği örmüş oldukları atkı ve bere ve eldivenler Erzurum Gazi Ortaokulu öğrencilerine hediye edildi. Ankara Keçiören Gençlik Merkezi gençlik liderleri ve gönüllüleri, Erzurum Yakutiye Gençlik Merkezi’nin dezavantajlı ortaokul projeleri kapsamında okul temsilcileri aracılığıyla akademi çalışmaları ve kitap söyleşileri yapmış olduğu öğrencileri soğuk kış günlerinde yollamış oldukları el emeği hediyelerle yüzlerinde gülücükler açmalarına sebep oldular.

Yakutiye Gençlik Merkezi yaklaşık bir yıldır Hukuk Kulübü gönüllüleri ile Gazi Ortaokulu’nda akademi çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda çocuklarla gönül bağı kuran genç hukukçular el emeği ile örülen atkı bere ve eldivenleri çocuklara hediye ederek güzel bir sürpriz gerçekleştirdiler.

Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz, Ankara Keçiören Gençlik Merkezi’nden Merkezimizde gelen bu teklifin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek farkındalık oluşturan bu çalışmanın amacının kış günü ihtiyaçlı olan çocukların üşümemeleri için herkesin üzerine düşen yapması ve toplum bilincini taşımak olduğunu belirterek emanetleri ihtiyaçlı ve başarılı öğrencilere ulaştırdıklarını söyledi.

Çalışmada emeği geçen Keçiören Gençlik Merkezi Müdürüne, gençlik liderleri ve gönüllüleri ile Yakutiye Gençlik Merkezi gençlik liderleri ve Hukuk kulübü gönüllülerine bu güzel çalışmadan ötürü teşekkür eden Yılmaz, Gazi Ortaokulu Müdürü Aziz Akgül’e desteklerinden ötürü ayrıca teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.