Bölge Haber Girişi : 27 Ekim 2010 00:05

Aras nehri'nde bir erkek cesedi bulundu!..

Aras nehri'nde bir erkek cesedi bulundu!..
Erzurum'un Köprüköy ilçesindeki Aras Nehri'nde bir erkek cesedi bulundu. Bir haftadır kayıp olan bir şahsa ait olduğu öğrencilen ceset otopsi için Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Köprüköy ilçesindeki Aras Nehri'nde bir erkek cesedi bulundu. Bir haftadır kayıp olan bir şahsa ait olduğu öğrencilen ceset otopsi için Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Köprüköy merkezde yaşayan ve bir hafta önce kaybolarak kendisinden haber alınamayan İsmail Aydın (77)'ın cesedi Aras Nehri'nin Karaçuha mevkiindeki dere yatağında bulundu. Aydın'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan otopsinin ardından ceset defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Aydın'ın cesedinden alınan parçaların kesin ölüm nedenin belirlenmesi amacıyla Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği belirtildi. Olayla ilgili cumhuriyet savcılığının çok yönlü soruşturma başlattığı bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.