Bölge Haber Girişi : 08 Ekim 2011 00:00

Arınç spor salonu açtı!..

Arınç spor salonu açtı!..
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,Erzurum'da Aziziye Belediyesi tarafından 2 milyon liraya yaptırılan spor salonunun açılış törenine katıldı.

Erzurum Ajans-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,Erzurum’da Aziziye Belediyesi tarafından 2 milyon liraya yaptırılan spor salonunun açılış törenine katıldı.

Başbakan Yardımcısı Arınç, burada yaptığı konuşmada, daha önce Genel Müdürlük düzeyinde olan gençlik ve sporun icracı bakanlığa dönüştürüldüğünü belirterek, “Genç bir arkadaşımız olan Suat Kılıç bakan oldu. Bundan böyle gençlerin sorunlarıyla daha yakından ilgileneceğiz. Atacağımız her adım, harcayacağımız her lira gençlerin hem bedenen hem de ahlaken milli ve manevi değerlerle yetişmesi için olacaktır” dedi.

Aziziye İlçesi'nde gençlere spor yapma olanağı sağlayacak olan salonun açılış kurdelesini kesmek için Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Vali Sebahattin Öztürk, Milletvekili Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler makas aldı. Arınç'ın salonun giriş kapısındaki kurdeleyi kesme girişimi başarısız oldu. Birkaç kez deneyen Arınç'a yeni bir makas verildi. Gazetecilere dönerek, "Size malzeme çıktı" diyen Arınç'ın makası yine kesmedi. Yaşadığı şanssızlık karşısında "Allah Allah" diyen Arınç'ın yardımına Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kendi makasını vererek yetişti. Bu kez kurdeleyi kesen Arınç, spor salonuna girerek incelemelerde bulundu. Bakan Akdağ, gazetecilere haberlerinde 'makas kazası' başlığını atmalarını istedi.

Arınç ve Akdağ, spor salonunda çocukların çeşitli spor dallarında yaptıkları gösterilerini izledi. Salonu gezen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 3 basket atışından birini çemberden geçirdi.

Törene Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Vali Sebahattin Öztürk, milletvekilleri Cengiz Yavilioğlu, Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.