Spor Haber Girişi : 21 Kasım 2013 14:24

Arısoy Aksaray'a veda etti

Arısoy Aksaray'a veda etti
Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Süleyman Arısoy, Aksaray'a veda etti.
Erzurumajans-Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Süleyman Arısoy, Aksaray'a veda etti.

Arısoy, Gençlik Merkezi'ndeki vedalaşma töreninde yaptığı konuşmada, Aksaray'da 2 yıl görev yaptığını ve ayrılık vaktinin geldiğini söyledi. Aksaray'ın kendisine aş, iş, eş verdiğini aktaran Arısoy, "Görev yaptığım 2 yıl boyunca Aksaray'a spor ve tesisleşme noktasında birçok yatırımlar yaptık. Bugün bakıldığında Türkiye'de bir marka haline gelen olimpik yüzme havuzu yaptık. Merkezde 3 bin kişilik olmak üzere Güzelyurt, Gülağaç ve Eskil ilçelerine spor salonu, yine Eskil ilçesine ve merkeze sentetik çim saha, Atatürk ve Dağılgan Spor Salonlarının zeminlerinin yenilenmesi, Engelliler Koordinasyon Merkezi'nin kurulması, engelli otobüsünün kazandırılması gibi faaliyetleri Aksaray'a kazandırdık" dedi.

Arısoy, Aksaray'a 2 yıl içerisinde yapılan sportif yatırımın 42 milyon lira olduğunu belirterek, "Bunların hepsi Aksaray'ın artık tesisleşme noktasında bir yere geldiğinin kanıtıdır. Görevde kaldığım süre boyunca emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin" şeklinde konuştu. Konuşmasının ardından Arısoy'a, Gençlik Merkezi Müdürü Gürhan Akkurt bir tablo hediye etti. Daha sonra Arısoy tüm personel ile tek tek vedalaştı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahmet 01 Ocak 1970 02:00

    vay böyle işin...amlayamadığım sporla ilgili birimlerin başına ne zaman spordan anlayan birileri gelecek çok garip...su ürünleri güzelmiş haa .d.d fatih çintimar hiç değlse sporun içinden gelen birisiydi gelen gideni aratır derler ya sanırım erzurum da o hesaba düşecek