Türkiye Düzenleme Tarihi : 26 Mayıs 2022 18:10 Haber Girişi : 23 Mayıs 2022 12:36

ARKES'ten kreatif bir fikir daha! 'OTOMODİ'

ARKES'ten kreatif bir fikir daha! 'OTOMODİ'
Kreatif fikirleriyle ulusal ve uluslararası birçok organizasyonun kurumsal kimliklerini hazırlayan Erzurum markası ARKES, Ankara'da bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

ERZURUM AJANS / Sektörün devlerini bir araya getirecek olan firma, ‘OTOMODİ’ markasıyla Oto Modifiye ve Aksesuar Zirvesi düzenleyecek.

 

Erzurum 2011 Winter Universiade, Trabzon EYOF 2011 European Youth Olympic Festival, Erzurum European Curling Championships, Eskişehir UNESCO Intangible Cultural Heritage organizasyonlarında büyük başarılar kazanarak adından söz ettiren ARKES, yeni bir markayla Türkiye’de büyük ilgi gören oto modifiye sektörüne damga vuracak.

 

MARKA VE ÜRETİCİLER BİR ARADA OLACAK

 

Geliştirdiği ‘OTOMODİ’ markasıyla 28 - 31 Temmuz tarihleri arasında Oto Modifiye Aksesuar Zirvesi düzenleyecek olan ARKES, yurt içi ve yurt dışından en prestijli marka ve üretici firmaları tek çatı altında toplayacak. Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilecek etkinlikte, sektör devlerini bir araya getirerek, yeni bağlantılar kurulmasına zemin hazırlayacak olan ARKES, bu sayede sektöre yeni adım atacak girişimcilere fikir verecek ve yeni iş fırsatlarına imkân tanıyacak.

 

 

Türkiye’de şimdiye kadar bu denli bir çalışmanın yapılmadığını söyleyen ARKES Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Arıcıoğlu, bu etkinlik ile sektörün, farklı ürün gruplarına ilişkin sanayicileri, firmaları, tedarikçileri ve nihai kullanıcılarının bir araya geleceğini belirtti.

 

“SEKTÖRE KATKI SAĞLAYACAK”

 

Organizasyonda hem ürün tanıtımlarının yapılacağını hem de bilgi ve tecrübelerini paylaşılacağını kaydeden Arıcıoğlu, “Ülke ekonomimizin en üretken ve dinamik kesimi olan sanayi, geniş bir ürün yelpazesiyle her geçen gün hızla gelişmektedir. Otomotiv dünyasının yeniliklere kucak açan modifiye sektörü ile bir araya gelerek yeni iş ortaklıklarına ev sahipliği yapmak bizleri de heyecanlandırıyor. Sektör gelişimlerini ve yeniliklerini harmanlayarak bilgi ve yeniliklerin tanıtımı, yeni pazarlar bulunabilmesi, teknik işbirliği, gerek günümüz gerekse geleceğe yönelik ticari ilişkilerin kurulması adına planladığımız etkinliğimiz sektöre ciddi katkı sağlayacak” dedi.

 

 

Arıcıoğlu ayrıca bünyesinde DAYI Kürek Lahmacun ve Erzurum Ajans gibi markaları barından ARKES’in ‘OTOMODİ’yi de zaman içinde daha da geliştireceğini vurguladı.

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN

Telefon: 0538 033 53 43

E-Posta: [email protected]

Site: www.otomodi.com

Ofis: Kızılırmak Mh. 1443. Sk. 1071 Rezidans B Blok No: 177 Çankaya, Ankara

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.