Spor Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Asa büyük yolculuğa çıkıyor

Asa büyük yolculuğa çıkıyor
Anadolu Spor Akademisi Erzurum futbol takımı Barcelona’da oynayacağı turnuvanın hazırlıklarını sürdürüyor.
Erzurum Ajans-Anadolu Spor Akademisi Erzurum futbol takımı Barcelona’da oynayacağı turnuvanın hazırlıklarını sürdürüyor. Barcelona’nın Costa Brava kasabasında düzenlenecek olan mini dünya kupası öncesi taktik ve teknik idman yapan ASA Erzurum takımı bugün önce İstanbul ardından İspanya’ya hareket edecek. Dün yapılan antrenmanlarını Teknik Direktör Fatih Özbayraktar ve Tuncay Eyüpoğlu nezaretinde sürdüren miniklerin idman boyunca oldukça formda oldukları gözlendi.

TRT EKİBİ ASA ERZURUM TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYACAK

Barcelona öncesi Erzurum’da bugün son antrenmanlarını yapan minik futbolcular için adeta seferberlik ilan edildi.
Mini Dünya Kupası niteliğinde olan turnuvaya TRT Haber ekibinden Mustafa Balta ve Muhammet Benna Turgut’da katılarak minikleri yalnız bırakmayacak. TRT Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilerek turnuva haberlerinin tüm Türkiye’ye aktarılmasında görev alacak TRT ekibinin bu jesti ASA heyeti tarafından da takdir ediliyor.

BÜYÜK YOLCULUK YARIN

Taktik ağırlıklı son idmanlarını bugün yapan Anadolu Spor Akademisi Erzurum futbol takımı yarın havayoluyla önce İstanbul’a sonrada İspanya’nın Barcelona şehrine hareket edecek. Başkonsolos Haldun Kara tarafından karşılanacak olan ASA futbol takımı turnuva arasında 19 Ekim’de yapılacak olan Barcelona’nın Şampiyonlar ligi maçını izleyecekler. ASA Teknik Koordinatörü Can Varlı’nın da katılımının beklendiği Barselona turnuvasına kesin şampiyonluk parolası ilme giden ASA Erzurum Futbol takımında moraller en yüksek düzeyde.

DOYUM SU DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

ASA Erzurum Futbol takımına seçmelerden turnuvaya kadar sponsorluk yapan Doyum Su firması minik futbolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamak için adeta seferberlik ilan etti. Sponsor firmaların da büyük titizlikle desteğini sürdürdüğü ASA Futbol takımına Erzurum’dan birçok kamu kuruluşu da moral desteği veriyor. Erzurum Valiliği başta olmak üzere, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğini arkasına alan ASA Erzurum Futbol takımı kesin şampiyonluk için gideceği Barcelona’da Erzurum’un yüz akı olmaya hazırlanıyor.

ASA’NIN GRUBU BELLİ OLDU

K
atıldığı turnuvada tek Türk takımı olma özeliğini taşıyan ASA Futbol takımının mücadele edeceği ilk grubu belirlendi. İlk maçını 17 Ekim’de oynayacak olan ASA miniklerinin grubunda iki Danimarka ve iki Romanya takımı bulunuyor. Buna göre Venlos, BK Alberg union, GS Profesionel ve Dinamo Bükreş Albion takımları ile eşleşen ASA Erzurum Futbol takımının bu gruptan çıkmasına kesin gözsüyle bakılıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.