Erzurum Haber Girişi : 22 Ağustos 2014 13:30

Aşırı sıcaklar şoförü bagaja soktu

Aşırı sıcaklar şoförü bagaja soktu
Erzurum'da, Ağustos ayında yaşanan aşırı sıcaklar insanları bunaltırken bir midibüs sürücüsünün aracını park ederek bagajında serinleyip şekerleme yapması ilginç görüntü oluşturdu.
Erzurumajans-Erzurum'da, Ağustos ayında yaşanan aşırı sıcaklar insanları bunaltırkenrn bir midibüs sürücüsünün aracını park ederek bagajında serinleyip rnşekerleme yapması ilginç görüntü oluşturdu.

Erzurum'da gündüz rnsaatlerinde en yüksek hava sıcaklığı 40 dereceyi bulurken vatandaşlar rnolumsuz yönde etkileniyor. 11. Uluslararası Karate Şampiyonasına yurdun rnbirçok ilinden sporcu getiren midibüs sürücüleri sıcaktan korunmak için rnaraçlarının bagajına girerek serinleme yöntemini seçti. Üç binlik Buz rnHokeyi Salonunda düzenlenen şampiyona sırasında içeride mücadele eden rnsporcuları uzun süre dışarıda park ettikleri araçların başında bekleyen rnsürücüler sıcak havayla birlikte uykuya yenik düştü.

Midibüsün rnbagajına girerek saatlerce şekerleme yapan bir şoför günün fotoğraf rnkaresini oluşturdu. Etrafından bihaber sürücü uyumanın tadını çıkardı.

rn Havaların sıcak olduğu için bagajda bazen şekerleme yaptıklarını rnbelirten bir şoför, "Erzurum son birkaç gündür oldukça sıcak. Sıcaklar rninsanları bunaltır derecede. Bagaj serin oluyor ve bu şekilde serinleyiprn bazen uyukluyoruz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.