İlçeler Haber Girişi : 20 Ekim 2018 14:45

Aşkale’de iki Okul iki Kütüphane açılışı

Aşkale’de iki Okul iki Kütüphane açılışı
Aşkale'de yapımı tamamlanan ve 2018-2019 yılı Eğitim Öğretim yılına yetiştirilen iki Okul ve iki Kütüphane'nin açılışı gerçekleştirildi.
Erzurumajans-Aşkale'de yapımı tamamlanan ve 2018-2019 yılı Eğitim Öğretim yılına yetiştirilen iki Okul ve iki Kütüphane'nin açılışı gerçekleştirildi.

Aşkale Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize ettiği açılış törenlerine Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Belediye Başkanı Şenol Polat, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Semih Karakaş, Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem, Ak Parti İlçe Başkanı Kerim Polat, Öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı.

Program ilk olarak 2016 yılı sonlarında yapımına başlanan 16 derslikli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde başladı. Kurdele kesimi öncesi Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu öğrencilerle sohbet ederek onlara tavsiyelerde bulundu. Taşkesenlioğlu ardından öğrenciler ile birlikte sıraya geçerek Lise yıllarını hatırladı.



Kurdele kesimi gerçekleşen okulun gezisi sırasında İlçe Kaymakamı Aksu ve Milli Eğitim Müdürü Erdem okulun yapımından son anına kadar yapılan işler hakkında katılımcılara bilgiler verdiler.

Daha sonra Çok Programlı Lise' de Sosyal Sorumluluk Projeleri ile öne çıkan "İyilik Hastasıyız" gönüllülerinin desteği ile yapımı tamamlanan ve öğrencilerin hizmetine sunulan "İyilik Hastasıyız Kütüphanesi"nin açılışı gerçekleştirildi. Kitapları inceleyen heyet Kütüphane destekçilerine yardım ve katkılarından dolayı plaket takdim ettiler.

Program çerçevesinde heyet Koçak İlköğretim de Eğitime giren Anaokulunu ve Kütüphanenin açılışını gerçekleştirdiler.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.