Spor Haber Girişi : 05 Eylül 2015 16:20

Aşkale ilk maçını Karadere ile oynayacak

Aşkale ilk maçını Karadere ile oynayacak
BALda 2015-2016 Sezonu fikstürü çekildi.
Erzurumajans-BALda 2015-2016 Sezonu fikstürü çekildi. Bölgesel Amatör Lig(BAL) 3'üncü gurupta Erzurum'u temsil eden Aşkale Belediyespor ilk maçını evinde Karaderespor ile yapacak.

2015-2016 Sezonunda 12 grupta oynanacak Bölgesel Amatör Lig fikstür çekimi İstanbul'da yapıldı. TFF'nin Beykoz Riva'da bulunan merkezindeki Orhan Saka Konferans Salonu'nda düzenlenen kura törenine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, TFF Amatör Kurul üyesi Fahrettin Eserdi, 157 BAL takımının temsilcileri ile ASKF Başkanları katıldı.

Birden fazla grupta bulunan Ankara, İzmir ve İstanbul takımlarının hangi gruplarda yer alacağını belirlendiği kurada, 12 grubun fikstür çekimi yapılırken, kulüpler 2015-2016 sezonu BAL Statüsü konusunda bilgilendirildi.

12 GURUP BİRİNCİSİ 3'ÜNCÜ LİGE ÇIKACAK

BAL'da 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler Spor Toto 3. Lig'e yükselecek. Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig'e çıkacak son 3 takımı oluşturacak.

BAL 1'İNCİ HAFTA PROGRAMI

Zağnos Spor-Konursuspor
Trabzon Kanuni Futbol Kulübü-Sarıkamış Belediye Spor
Tercan 17 Şubat Spor-Iğdır Aras Spor
Çayeli Spor-Ardeşenspor
Serhat Ardahan Spor-Gümüşhane Telekomspor
Arhavi Spor-Maçkaspor
Aşkale Belediye Spor-Karadere Spor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.