Spor Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Aşkale`de Cumhuriyet kupası koşusu

Aşkale`de Cumhuriyet kupası koşusu
Eski Milli Atlet Orhan Güngör Aşkale’de atletizm atağı başlattı. Geçtiğimiz yıl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın Antrenör Ali Haydar Kanber’i Aşkale’de atletizm çalışmalarına görevlendirmesinin ardından bu kez
Erzurum Ajans-Eski Milli Atlet Orhan Güngör Aşkale’de atletizm atağı başlattı. Geçtiğimiz yıl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın Antrenör Ali Haydar Kanber’i Aşkale’de atletizm çalışmalarına görevlendirmesinin ardından bu kez de Orhan Güngör, Aşkale’de atletizmi geliştirmek için kolları sıvadı.

Beden Eğitimi Öğretmeni olarak Aşkale İMKB Lisesi’ne atanan genç antrenör, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yaman ve Şube Müdürü Süleyman Ünver’in de destelerini arkasına alarak çalışmalara hız verdi. Aşkale Kaymakamı Asalet Karabulut, Milli Eğitim Aşkale İlçe Müdürü Yakup Yaman, Şube Müdürü Süleyman Ünver ve Orhan Güngör işbirliği ile ilçede Cumhuriyet Kupası Koşusu düzenlendi. Düzenlenen koşuya katılım bir hayli fazla oldu. 100 dolayında minik, yıldız ve genç atlet dereceye girmek için yarıştı. Yapılan yarışlar sonucunda minik bayanlarda Merve Nur Kara, minik erkeklerde M. Emin Yıldırım birinci olurken, yıldız bayanlarda Semra Mert, yıldız erkeklerde de Hikmet Kotan birinci oldu.
Yapılan yarışlar sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dereceğe giren sporculara madalya ve spor malzemesi hediye edildi.

Cumhuriyet Koşusu’na katılımın bir hayli fazla olmasından büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Antrenör Orhan Güngör, “İlçemizin yöneticileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle güzel bir yarış düzenledik, katılımında bir hayli fazla olması bizleri sevindirdi” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.