Spor Haber Girişi : 20 Ocak 2012 13:36

Aslı Nemutlu'nun ölümünün ardından

Aslı Nemutlu'nun ölümünün ardından
Erzurum'un Konaklı Kayak Merkezi'nde 17 yaşındaki milli kayakçı Aslı Nemutlu'nun ölümünün ardından tahta kar perdeleri ve ambulansın bulunmaması tartışma konusu olurken, Palandöken Kayak Merkezi'nde ambulans bulundurulmaya ve plastik mater
Erzurum Ajans-Erzurum'un Konaklı Kayak Merkezi'nde 17 yaşındaki milli kayakçı Aslı Nemutlu'nun ölümünün ardından tahta kar perdeleri ve ambulansın bulunmaması tartışma konusu olurken, Palandöken Kayak Merkezi'nde ambulans bulundurulmaya ve plastik materyal ve çubuklarla güvenlik ağı çekilmeye başlandı.

Milli kayakçı Aslı Nemutlu'nun geçtiğimiz hafta Konaklı Kayak Merkezi'nde antrenman yaparken meydana gelen kayak kazasında hayatını kaybetmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Kayak merkezinde tahta kar perdeleri ve ambulansın bulunmaması eleştirilere neden oldu. Suçlamalara basın toplantısıyla cevap veren Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık kazayla ilgili Erzurum Cumhuriyet Savcılığı'nın gerekli soruşturmayı başlattığını, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın talimatıyla görevlendirilen m
üfettişlerin olayı soruşturmak amacıyla kentte bulunduğunu söyledi.

Sömestr tatiliyle birlikte kayakçı akınının başladığı Palandöken Kayak Merkezi'nde pistlerde hazır bulundurulan ambulans İHA kamerasına yansıdı. Kayak merkezinde görevlilerce tehlikeli olabilecek kenar yerlere tahta kar perdesi yerine plastik materyal ve çubuklarla yapılan güvenlik ağlarının çekilmeye başlandığı da gözlendi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.