Erzurum Haber Girişi : 20 Ekim 2016 14:53

ASP personeline, 657 sayılı devlet memurları kanunu eğitimi

ASP personeline, 657 sayılı devlet memurları kanunu eğitimi
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeline yönelik son değişlikleri ile 657 sayılı devlet memurları kanunu bilgilendirme eğitimi düzenlendi.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeline yönelik son değişlikleri ile 657 sayılı devlet memurları kanunu bilgilendirme eğitimi düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen eğitime kurum personeli ve bağlı kuruluşların personeli katıldı.

Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Yusuf Yiğit tarafından verilen eğitimde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun çalışan memurlar hakkında uygulanış hükümleri ele alındı.

Yiğit, 657 sayılı kanunun devlet memurlarının hizmet şartlarını, niteliklerini, atanma ve yetiştirilmelerini, ilerleme ve yükselmelerini, ödev, hak, yüküm ve sorumluluklarını, aylıklarını ve ödeneklerini ele aldı.

Yiğit ayrıca 657 sayılı devlet memur kanunu kapsamında sicil disiplin işleri, taktirname, ödüllendirme, sosyal, mali haklar, amir, memur ilişkileri, müracaat ve şikayetler, kılık-kıyafet, yer değiştirme, beşeri ilişkiler konuları hakkında bilgi verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.