Erzurum Haber Girişi : 08 Şubat 2014 21:42

ATA Teknokent firmaları buluşturuyor

ATA Teknokent firmaları buluşturuyor
ATA Teknokent, internet sitesi üzerinden verdiği çevrimiçi CV kaydetme ve iş başvurusu hizmeti ile akademisyenleri, öğrencileri ve üniversite mezunlarını, ATA Teknokent' te faaliyet gösteren firmalarla buluşturuyor.
Erzurumajans-ATA Teknokent, internet sitesi üzerinden verdiği çevrimiçi CV kaydetme ve iş başvurusu hizmeti ile akademisyenleri, öğrencileri ve üniversite mezunlarını, ATA Teknokent' te faaliyet gösteren firmalarla buluşturuyor.

ATA Teknokent Genel Müdür Vekili Prof. Dr. Recep Sadeler, firma sahiplerinin kendi portal ekranlarından, ihtiyaçlarına göre iş ilanları oluşturarak başvuru yapabilmelerine olanak sağladıklarını ifade etti.

Uygulama hakkında bilgi veren Sadeler, "ATA Teknokent' in internet sitesinde yer alan "Portal Giriş" menüsünü kullanarak yeni kayıtlarını gerçekleştiren akademisyen, öğrenci ve üniversite mezunları, statülerine göre yayınlanan iş ilanlarını görebilmekte ve CV doldurarak, firmalardan herhangi birine iş başvurusunda bulunabilmektedir.

Firma sahipleri, yine kendi portal ekranlarında, gelen başvuruları görerek, inceleyebilmektedir. İncelemenin ardından gelen başvuruyu kabul veya reddetmektedir. Başvuru yapan kişi başvurunun ardından, sisteme tekrar giriş yaparak, başvuru durumunu takip edebilir ve başvuru sonucuna göre firmalar ile iletişim kurabilir" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.