Erzurum Haber Girişi : 05 Mart 2017 13:45

Ata Teknokent'ten MÜSİAD'a destek brifingi

Ata Teknokent'ten MÜSİAD'a destek brifingi
ATA Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recep Sadeler, MÜSİAD Erzurum Şubesi'ni ziyaret etti.
Erzurumajans-ATA Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recep Sadeler, MÜSİAD Erzurum Şubesi'ni ziyaret ederek, yönetim kurulu üyelerini KOBİ'lerin KOSGEB, TÜBİTAK ve kalkınma ajansları gibi kurumların sağladığı desteklerden maksimum düzeyde nasıl faydalanabilecekleri konusunda bilgilendirdi. 

Beraberinde ATA Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanları ile MÜSİAD Erzurum Şubesi'ni ziyaret eden ATA Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recep Sadeler, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. MÜSİAD Erzurum Yönetim Kurulu Başkanı Taner Bayır ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Prof. Dr. Sadeler, KOBİ'lere yönelik ulusal ve uluslararası hibe destekleri hakkında bilgi verdi.

MÜSİAD Başkanı Taner Bayır ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı programda ATA Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recep Sadeler, "KOBİ'lerin ekonomideki yerlerinin önemine vurgu yaparak, KOBİ'lerin Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB, TÜBİTAK vb. desteklerden maksimum düzeyde faydalanmaları için bilgilendirme etkinliklerine devam edeceklerini ifade etti."

Programda ayrıca ATA TTO Uzmanı Ayben Gül, KOBİ'lere yönelik gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası hibe destekleri sunumu yaparak MÜSİAD yönetimini bilgilendirdi.

Program sonunda MÜSİAD Başkanı Taner Bayır, ATA Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recep Sadeler ile Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanları'na teşekkür ederek, başta MÜSİAD üyeleri olmak üzere Erzurum'a yatırım yapan tüm iş adamlarına devlet desteklerinden yararlanabilmeleri içen her türlü yardıma hazır olduklarını bildirdi.

Bayır, her zaman yatırımcının yanında olduklarını ifada ederek, bu tür toplantıları sadece yönetim kurulu üyelerine değil, MÜSİAD ailesi ile birlikte yatırım yapmak isteyen tüm girişimci iş adamlarına yönelik olarak düzenlediklerini de bildirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.