Spor Haber Girişi : 08 Haziran 2022 18:26

Atakan Alaftargil'e destek çığ gibi

Atakan Alaftargil'e destek çığ gibi
12 Haziran'da Ali Oto ile Kayak Federasyonu Başkanlığı için yarışacak olan Atakan Alaftargil'e destek çığ gibi büyüyor. Ömer Karslı?nın da Alaftargil?in lehine yarıştan çekilmesi camiada taktirle karşılandı.

ERZURUM AJANS / Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) genel kurulu için geri sayım başladı. 12 Haziran 2022 tarihinde Ankara’da yapılacak olan genel kurul öncesi kulis faaliyetleri de tam gaz devam ediyor.

 

Kayak Federasyonu Başkanlığına aday olduğu günden bu yana  her kesimden büyük bir destek alan eski olimpiyat sporcusu Atakan Alaftargil'de seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada Erzurum Kayak Kulübü yönetimi ve camiası da Alaftargil’in başkan seçilmesi için yoğun bir kulis çalışması içinde. Bu arada adaylardan Ömer Karslı’nın da Atakan Alaftargil lehine yarıştan çekilmesi camiada taktirle karşılandı.

 

 

Alaftargil teşekkür etti

 

Karslı’nın yanında olmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirten TKF Başkan adayı Atakan Alaftargil, “Dadaşlığını ve desteğini yakışır şekilde açıklayan Ömer Karslı ağabeyime ayrıca teşekkür ederim” diyerek, Karslı’nın kendi lehine açıklamalar yapmasının mutluluğunu yaşadığını belirtti. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • PALANDÖKEN ERZURUM 09 Haziran 2022 14:32

    ERZURUMUN KALKINMASI İÇİN GEREĞİNDEN FAZLA DESTEK VERMEMİZ GEREKEN Bİ KONU ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM