Erzurum Haber Girişi : 07 Aralık 2016 17:20

ATASEM ve Palandöken Gelişim Derneği'nin açtığı standa yoğun ilgi

ATASEM ve Palandöken Gelişim Derneği'nin açtığı standa yoğun ilgi
Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATASEM) ile Palandöken Gelişim Derneği iş birliğinde Erzurum Forum AVM'de açılan standa vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATASEM) ile Palandöken Gelişim Derneği iş birliğinde Erzurum Forum AVM'de açılan standa vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. 

Gerçekleştirilen bu etkinlikle kültür, sanat, spor, alternatif tıp, mühendislik, kişisel ve mesleki gelişim alanlarında ATASEM bünyesinde düzenlenen ya da düzenlenmesi planlanan eğitimler hakkında vatandaşlar bilgilendirildi.

ATASEM tarafından farklı disiplin ve alanlarda düzenlenen bu eğitimlerin Atatürk Üniversitesinin halka açılma ve üniversite-sanayi iş birliğinin sağlanmasında önemli bir adım olduğu; Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı'nın ise üniversite, halk ve sanayi bütünleşmesi yolunda büyük bir çaba sarf ettiği Palandöken Gelişim Derneği Başkanı Lokman Lokmacı tarafından dile getirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.